ZOVU GA UBICA SALA, UZMITE SAMO 1 KAŠIKU DNEVNO: Za mjesec dana ćete se PREPOLOVITI, kilogrami se samo tope

Mnogi stručnjaci vjeruju da je pojačani metabolizam ključ za učinkovito mršavljenje.Dobra vijest je da postoje mnoge prirodne namirnice koje mogu pomoći ubrzati vaš metabolizam, pogotovo kada je riječ o začinima.

Gubitak težine je praćen osjećajem gladi. Međutim, važno je napomenuti da prava kombinacija namirnica može vam pomoći ubrzati vaš metabolizam i riješiti se viška kila, lako i na potpuno prirodan način.

Prema studiji učinjenoj od strane istraživača iz medicinskih znanosti Sveučilišta u Iranu, gubitak težine uveliko ovisi o načinu na koji se kombinira ishrana. Sudionici ovog istraživanja bili su podijeljeni u dvije skupine, a svaka od njih sastojala se od 44 pretilih žena.

Tijekom sljedeća tri mjeseca žene iz obje skupine su dobile zdravu hranu i konzumirale su manje od 500 kalorija na dnevnoj bazi. Ono što je napravilo razliku između prehrane tih skupina su začini. Prva grupa je dobila 3 grama praha kumina dnevno, obično u kombinaciji sa 140 grama jogurta. S druge strane, druga skupina primila je jednaku količinu jogurta ali bez kumina.

Na kraju studije istraživači su prikupili rezultate koji su bili više nego nevjerojatni! Žene iz prve skupine, koje su uzimale jogurt i kumin, izgubile su 6 kilograma više u odnosu na drugu grupu.

Začudo, prva skupina je također izgubila znatno više masnoća od druge. Prva skupina izgubila je 14,64%, dok je druga izgubila samo 4,91%.

Ono što čini kumin tako učinkovitim je njegovo obilje filosterola, spoja koji sprečava nakupljanje holesterola u tijelu. Mnogi znanstvenici vjeruju da je to razlog zašto kumin ima sposobnost da ubrza metabolizam.

Izvor: novonovo.info

Author: urednik