TEŠKI METALI IZAZIVAJU MNOGE BOLESTI! Ova biljka uklanja 80% teških metala iz vašeg tijela: Evo šta treba da uradite

Može se sa lakoćim reći da je korijander jedan od najefikasnijih i najnježnijih detoksifikatora od teških metala i drugih toksina. Takođe bi trebalo da znate da korijander vrlo efikasno izvlači živu iz organa vašeg tijela.

Napomena:

Stručnjaci kažu da se teški metali vezuju za niz ozbiljnih bolesti poput kancera, srčanih oboljenja, oštećenja mozga, emocionalnih problema, bolesti bubrega, pluća i slabih kostiju.

Ovo izuzteno zdravo povrće je puno mnogih zdravih nutrijenata i minerala kao što su kalijum, kalcijum, mangan, gvožđe i magnezijum.

Ono takođe sadrži velike količine vitamina A i K i dokazano je da da ima antiseptična, antigljivična i antiupalna svojstva što pomaže smirivanju infekcije i upale i pročišćava organizam.

Kako koristiti korijander

Ovo je najverovatnije najbolji, najjeftiniji i najefikasniji metod koji možete praktikovati svakodnevno. Sve što treba da uradite jeste da sameljete šaku svježeg, organskog korijandera koji zatim možete dodati u jela ili cijeđeni sok.

Recept sa korijanderom

Potrebni sastojci:

– 1/2 šolje sitno sjeckanog organskog korijandera
– 1/2 šolje organskog soka od jabuke
– 1/2 šolje vode
– kašičica praha od pšenične trave (ili bilo kog drugog zelenog praha)

Uputstvo:

Ovaj recept je vrlo jednostavan za pravljenje. Samo sve sastojke ubacite u blender i miksujte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Rezultati će vas oduševiti.

Izvor: Webtribune.rs

Author: urednik