JABUKOVO SIRĆE + 2 SASTOJKA – Dr Predrag Nenadić otkrio ČAROBNU FORMULU ZA MRŠAVLJENJE: Ovaj napitak pijte svako jutro na prazan želudac

Ne postoji čarobna formula za mršavljenje ako se vi i dalje pridržavate pogrešnih principa ishrane

Ukoliko želite da smanjite kilažu, pravilo broj jedan je da se ishrana koriguje. Možemo da se lažemo i vjerujemo u nemoguće, ali dok se kašika ne probuši, nema gubitka kilograma.

  • Čitava kofa jabukovog sirćeta dnevno, niti bilo kog suplementa, ili ne daj bože kakvih sumnjivih tableta i napitaka, vam neće pomoći ukoliko nema restrikcije hrane- tvrdi doktor Predrag Nenadić u knjizi “Jabukvo sirće, čuvar vašeg zdravlja”.

Ovaj stručnjak tvrdi da je presudno, ukoliko želimo da smršamo, da prestanemo da se lažemo i promijenimo svoju ishranu odmah. On čvrsto vjeruje da se kilaža može korigovati samo uravnoteženom ishranom i ograničenim porcijama, prenosi Stil.

Po doktoru Nenadiću, tijelo treba da se usmeri u pravcu trošenja masnih naslaga, a sve da bi se stovrila dodatna energija.

  • E, tu vam jabukovo sirće može mnogo pomoći, više nego što možete i da zamislite! Jabukovo sirće će biti katalizator svih promjena unutar tjelesne hemije i masnih ćelija, koje mogu donijeti promjene u metabolizumu masnoća, a vaše tijelo će osloboditi nepotrebnog balasta -tvrdi doktor Nenadić.

Prednost jabukovog sirćeta za mršavljenje:

Taninska kiselina iz jabukovog sirćeta sprječava taloženje masti, posebno deponovanje u jetri i u unutrašnjim organima.
Kalcijum se ne razlaže u bazoj sredini. Da bi se razlagao, potrebno je da sredina bude blago kisela. A tavke uslove u čovječijem tijelu, između ostalih organiskih kiselina, stvara jabukovo sirće.
Kalcijum u dodiru sa masnoćama stvara supstancu koja je veoma slična sapunu, a čovečiji organizam je ne apsorbuje u krvi, već je odmah izbacuje iz organizma.
Ako u organizmu nema uslova (blaga kiselost) da se prispjeli kalcijum pravilno asimilira, masnoća se nakuplja u ćelijama – tijelu, neprerađeni ugljenohidrati se takođe pretvaraju u masne ćelije, pa sve to u potkožno masno tkivo i tako čovjek postaje debeo.
Jabukovo sirće ima specifičnu moć otvaranja masnih ćelija i tu masnoću dalje prosljeđuje u krv.
Jabukovo sirće podstiče varenje, a samo deo masnoće vari, a ostalo odmah izbacuje iz organizma, još nesvarene.
Jabukovo sirće pospešuje sagorjevanje kalorija, a tako dolazi do bržeg odstranjivanja otrova, štetnih naslaga i materija iz naših ćelija.

Doziranje jabukovog sirćeta:

“Za one kojima je jabukovo sirće suviše kiselo i ne prija njihovom želucu predlažem sljedeću kombinaciju:

2 supene kašike jabukovog sirćeta
1 kafena kašičica meda
sok do cijeđene jabuke (prirodni, bez šećera)

  • Ovo će prijati svima – kaže doktor Nenadić.

Osim soka od jabuke, preporučuje se i kombinacija jabukovog sićeta, meda i vode.

Ova kombinacija može da se pije ujutru, prije kafe, odmah nakon buđenja.

Author: urednik