UZ POMOĆ OVOG TRIKA SEVERINA JE SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Izgubila je 7 KILA OČAS POSLA, EVO I KAKO – nema gladovanja!

Pjevačica Severina je nedavno proslavila 51. rođendan. Ona je organizovala raskošnu proslavu za porodicu i prijatelje i tom prilikom zablistala u posebnoj kreaciji.

Poznato je da ona izgleda gotovo isto kao i s početka karijere, uvijek je zgodna i savršeno stilizovana, dok se na njoj nikada ne vidi nijedan kilogram viška.

Mnogo volim da jedem, pa se i ugojim, ali onda se ne osjećam lijepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno – rekla je ona u razgovoru za Informer.

Njen glavni trik jeste da ima manje obroke tokom dana i obavezna šetnja.

– Trudim se da ne ubacujem toksine u tijelo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto volim voće i povrće, u posljednje vrijeme samo to jedem – rekla je tada.

Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mlijeko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka.